maanantai 12. tammikuuta 2009

Makuuhuoneen sänky/ BedTänään valmistui makuuhuoneeseen sängynpääty,
materiaalina paspispahvia, jätskitikkua, koristelistaa,
valmiita sorvauksia, DHE:n koristekuvio sekä kangasta.
Vuodevaatteet ovat itsetehty.
Torkkupeiton on taituroinut Auliina.

Selfmade bed and linen,
crocheted blanket by Auliina


6 kommenttia:

Auliina kirjoitti...

Taituroinnista omalta kohdaltani en nyt sanoisi, mutta sänky ja koko kokonaisuus on taas taattua Lissu-laatua :) Huippuhieno!

Merja kirjoitti...

Voi iiik....ihana sänky!ja pääty...voi hitsiläinen.Lissu kyllä osaa.ja katoin päiväpeittoa,ihanainen sekin.multa ei onnistuisi moinen,että kyllä se Auliina on taiturointia!

Eija kirjoitti...

Oih, miten kaunista ja romanttista. Tosi kauniisti sopii sänkypeitto ja mattokin yhteen.Ja kyllä Auliinan peitto On taiturointia.

Anonyymi kirjoitti...

Hienon näköistä!! Ihana sänky! Pyytäisin sellaista kuvaa missä nukkekoti olisi avattuna ja siinä näkisi kaikki huoneet nukkekodissa kun hauaisin nähdä miten olet tulkinnut/sisustanut nukkekodin... kun olisi tuollaisesta nukkekodista kiinnostunut:D Myös olisi kiva jos voisit kaikista huoneista ottaa kuvan;) Kiitti etukäteen!

Lissu kirjoitti...

Anonyymille tiedoksi; Nukkekotini on ihan alkutekijöissään, huoneita ei ole vielä tapetoitu eikä huoneratkaisuja vielä tehty...Tarkoitus on, että taloon tulisi 1-2 kerrosta lisää.Toistaiseksi nukkekotiin tulossa olevat huonekalut kuvataan "lavasteissa"

Maria kirjoitti...

Ai kun on kaunista! Tykkään kovasti taas tunnelmakuvistasi!